Αγαπητή ΕΡΤ,

Η Κυδωνιά Ναυπακτίας βρίσκεται στο βορειότερο μέρος του Δήμου Ναυπακτίας(Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας).
Είναι ένα μικρό χωριό με μεγάλη όμως ιστορία και πολιτισμό ! Οι κάτοικοί του δραστηριοποιούνται σε πολλούς τομείς, κυρίως όμως στον πρωτογενή τομέα και στον πολιτισμό !
Οι κάτοικοι, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στο χωριό, το χειμώνα είναι λίγοι και αυξάνονται εντυπωσιακά τις άλλες εποχές( 150-200 ).
Μοναδικό μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ιδιαίτερα το χειμώνα, παραμένει η τηλεόραση. Οι περισσότεροι κάτοικοι, παρ΄ ότι διαθέτουν συσκευές-δέκτες τελευταίας γενιάς και τεχνολογίας( Smart ) αδυνατούν να συνδεθούν με τη Δημόσια Τηλεόραση(ΕΡΤ). Συνδέονται χωρίς πρόβλημα με τις ιδιωτικές συχνότητες-κανάλια και κατά κάποιο τρόπο «λούζονται» την ενημέρωση και τα προϊόντα που τους προσφέρουν !
Οι κάτοικοι της Κυδωνιάς εκτιμούν ότι η ενημέρωση, αλλά κυρίως τα άλλα προϊόντα-εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης( ΕΡΤ ) είναι υψηλής αισθητικής και πολιτισμικού επιπέδου !
Σε παλαιότερη παρέμβασή μας και συνεργασία υπήρξε κάποια πρόσκαιρη βελτίωση στη σύνδεση της Κυδωνιάς με την ΕΡΤ . Εδώ όμως και 5 – 10 χρόνια η ΕΡΤαπουσιάζει από την Κυδωνιά !

Αγαπητή ΕΡΤ,

Οι κάτοικοι της Κυδωνιάς φορολογούνται και έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες. Ο Δήμος Ναυπακτίας, στον οποίο ανήκει το χωριό μας, δηλώνει αναρμόδιος για τα θέματα τηλεόρασης . Επομένως εσείς είστε εκ του Νόμου οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι για να επιλύσετε το πρόβλημά μας.

Αναμένοντας ανταπόκριση και ενημέρωση από μέρους σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Επικοινωνία

Γάτος Ηλ. Γεώργιος     697-64.64.710 

Μακρής Κων. Αντώνιος  697-97.72.050

E-mail : makris2010@yahoo.gr

Με εκτίμηση

o Πρόεδρος

Τοπικής  Κοινότητας  Κυδωνιάς

Δήμου Ναυπακτίας

Γάτος  Ηλ.  Γεώργιος

Mάιος 2022

Κατηγορίες: Tα Νέα μας